Nieuws

<< Terug

Juni 2014: Aanbiedingsknaller.nl

We kennen ze inmiddels allemaal wel: de dagdeals. Inmiddels bestaan er talloze sites met aanbiedingen die slechts één dag geldig zijn. De kortingen kunnen per aanbieding oplopen tot wel 70%. Als je zelf nu zo'n site wilt maken, hoe zet je die dan op? Waar begin je? Je bepaalt de bedrijfsstrategie en de richting, maar hoe zet je deze om naar een bruikbaar platform voor de gebruiker? Dit is het terrein van conceptontwikkeling: nieuwe ideeën concreet en testbaar maken.

Conceptontwikkeling van Aanbiedingsknaller.nl

Als onderdeel van het conceptontwikkelingstraject van een dagdeal site heeft QV Concepts het dagaanbieding overzicht van Aanbiedingsknaller ontwikkeld. De bedrijfsstrategie van de klant is omgezet naar een functionaliteit die onder de toekomstige gebruiker 'getest' kan worden. Aanbiedingsknaller.nl is als het ware een prototype voor de 'echte' site, waaruit snelle en gerichte user feedback gegenereerd kan worden. Op deze manier wordt er zo snel mogelijk een interactie met de doelgroep aangegaan. We achterhalen of het idee aansluit op de behoeften van toekomstige gebruikers.

Voordelen conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling heeft diverse voordelen. Zo worden er bijvoorbeeld geen kosten gemaakt, omdat er nog geen werkelijk productieproces plaatsvindt. Een gestart productieproces is namelijk lastig terug te draaien. Omdat er al kosten gemaakt zijn móet het proces wel doorgaan, ook als het product onsuccesvol blijkt te zijn.

Projecten
101kerstpakketten.nl 101kerstpakketten.nl

De naam zegt het al, maar liefst een keuze uit 101 verschillende kerstpakk...

Electronicawinkelonline.nl

De 'Elektronica winkel online - shop' is de aangewezen bestemmin...

Electronicawinkelonline.nl
HBScarcleaning.nl HBScarcleaning.nl

Een auto poeten is vaak een wekelijks ritueel en uiteraard horen hier ook g...

Kerstpakkettenidee.nl

Op kerstpakkettenidee.nl vindt u een ruime selectie aan luxe kerstpakkette...

Kerstpakkettenidee.nl