Nieuws

<< Terug

Eind 2013: Boeknet.nl

QV Concepts kan dienen als uw partner voor website internet marketing. Dat blijkt o.a. uit de totstandkoming van de site van Boeknet - het boeken prijs vergelijk met een uniek concept.

Voor Boeknet.nl heeft QV Concepts (bijna) alle facetten van website internet marketing toegepast. Hierbij kunt u denken aan SEO, SEA, Social Media, Affiliate marketing en e-mail marketing.

Internet marketing van vergelijkingswebsite

O.a. door online marketing is de bekendheid van vergelijkingswebsites de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Hierdoor is ook de behoefte van de gebruiker aan zo'n website toegenomen. Mensen die een (online) aankoop willen doen, zijn bijna altijd op zoek naar de laagste prijs. Vergelijken gaat online zeer eenvoudig en mensen kijken dan ook steeds vaker op zo'n site, wanneer zij nog in de oriëntatiefase van hun aankoopproces zitten.

 

Internet marketing van Boeknet.nl

Hoe zijn wij voor Boeknet.nl te werk te gaan? Op de eerste plaats was het belangrijk om een productfeed te verzamelen van boeken met een snelle levering en een goede prijs. Dit zijn namelijk belangrijke eisen van de online shopper van tegenwoordig. Om niet direct het overzicht te verliezen, zijn we begonnen met een kleine productfeed.

Inmiddels is de site online en werkbaar. Bekijk hem hier: Boeknet.nl.

Projecten
101kerstpakketten.nl 101kerstpakketten.nl

De naam zegt het al, maar liefst een keuze uit 101 verschillende kerstpakk...

Electronicawinkelonline.nl

De 'Elektronica winkel online - shop' is de aangewezen bestemmin...

Electronicawinkelonline.nl
HBScarcleaning.nl HBScarcleaning.nl

Een auto poeten is vaak een wekelijks ritueel en uiteraard horen hier ook g...

Kerstpakkettenidee.nl

Op kerstpakkettenidee.nl vindt u een ruime selectie aan luxe kerstpakkette...

Kerstpakkettenidee.nl