Nieuws

<< Terug

September 2014: Energie51.nl

Energievergelijkers zijn erg populaire websites, die dagelijks gebruikt worden door miljoenen mensen. Energievergelijkers zijn websites die de verschillende prijzen en voorwaarden van energieleveranciers op een rijtje zetten. Hierdoor kan de bezoeker van de website gemakkelijk zien welke leverancier het meest geschikt is. Hierna kan er direct een energiecontract afgesloten worden. Nu is een nieuwe energieprijzen vergelijker : Energie51. Naast energie tarieven vergelijken van alle Nederlandse energieleveranciers vindt u er ook tips en weetjes voor energie besparing. Een totaal concept voor energie besparing.

Conceptontwikkeling Energie51.nl

Energie51 is een belangrijk onderdeel van het conceptontwikkelingstraject. Op deze manier kan er uitgebreid getest worden met de verschillende functionaliteiten en facetten van een energievergelijker. Energie51.nl is slechts één item van een website die meerdere  functionaliteiten zal gaan bevatten. Door de website goed te analyseren en de bezoekers gerichte vragen te stellen kan de website geoptimaliseerd worden voor de beste bezoekerservaring. Dit kan vervolgens geïmplementeerd worden op de hoofdwebsite, waarna deze direct succesvol in de markt komt te staan.

Voordelen conceptontwikkeling

Het voordeel van conceptontwikkeling is dat u er zeker van bent dat de website in orde is als deze gelanceerd wordt. Zeker bij een energievergelijkingssite is dat erg belangrijk omdat er een groot gedeelte van vertrouwen van toepassing is. Als de website niet geheel in orde is bestaat er een grote kans dat de bezoekers niet meer terug komen. Alle inspanningen voor de vermarkting van de website worden dan afgezwakt.

Projecten
101kerstpakketten.nl 101kerstpakketten.nl

De naam zegt het al, maar liefst een keuze uit 101 verschillende kerstpakk...

Electronicawinkelonline.nl

De 'Elektronica winkel online - shop' is de aangewezen bestemmin...

Electronicawinkelonline.nl
HBScarcleaning.nl HBScarcleaning.nl

Een auto poeten is vaak een wekelijks ritueel en uiteraard horen hier ook g...

Kerstpakkettenidee.nl

Op kerstpakkettenidee.nl vindt u een ruime selectie aan luxe kerstpakkette...

Kerstpakkettenidee.nl