Nieuws

<< Terug

Juli 2012 - Lancering ZieZo Vakantiehuizen

ZieZo Vakantiehuizen is op 7 juli online gelanceerd als Vakantiehuishurenonline.nl. Dat betekent makkelijk en snel vakantiehuis accommodaties wereldwijd huren. Op één website is het vakantiehuizen aanbod van verschillende aanbieders verzameld met als resultaat een keuze uit meer dan 45.000 accommodaties. Naast vakantiehuizen zijn ook appartementen, luxe vakantievilla's, chalets en groepsaccommodaties te huur.

Na een lange ontwikkelingsperiode is een overzichtelijke engebruiksvriendelijke website ontwikkeld. Het vakantiehuisje met allegewenste kenmerken is snel en eenvoudig te vinden dankzij de uitgebreide zoekfunctie. De bezoeker kan onder meer zoeken op faciliteiten (barbecue, zwembad, sauna, fitness etc.), aantal badkamers, aantal sterren en type vakantiehuis (appartement, vrijstaand, rijtjeshuis). De specifieke omschrijving van je gekozen vakantiehuisje wordt extra ondersteund door uitgebreide bestemmings informatie, foto's en ligging via Google Maps. Daarnaast vindt u per vakantiehuis een beoordelingcijfer van voorgaande bezoekers van de accomodatie.

ZieZo Vakantiehuizen biedt een keuze uit meer dan 30.000 vakantiehuizen, chalets, vakantievilla's en appartementen. Deze vakantiehuizen zijn zowel binnen als buiten Europa te huur. Gaat u deze vakantie voor een traditionele bestemming als België, Spanje of Frankrijk of kiest u voor een exotische bestemming als de Dominicaanse Republiek, Curaçao of Mexico? Maar natuurlijk behoord het huren van een vakantiehuis in Tsjechië, Slovenië,  Amerika, Zuid-Afrika of Australië ook tot de mogelijkheden.

Ervaar met een verblijf in een vakantiehuis de comfort en privacy! Het is dan ook niet voor niets dat vakantiehuizen elk jaar populairder worden! Dus waar wacht u nog op? Bekijk het gehele accommodatie aanbod voor vakantiehuizen die online te boeken zijn. U heeft keuze uit ruim 45.000 vakantiehuizen, dus er zal vast een vakantiehuis te huren zijn dat aan uw verwachtingen kan voldoen.

Projecten
101kerstpakketten.nl 101kerstpakketten.nl

De naam zegt het al, maar liefst een keuze uit 101 verschillende kerstpakk...

Electronicawinkelonline.nl

De 'Elektronica winkel online - shop' is de aangewezen bestemmin...

Electronicawinkelonline.nl
HBScarcleaning.nl HBScarcleaning.nl

Een auto poeten is vaak een wekelijks ritueel en uiteraard horen hier ook g...

Kerstpakkettenidee.nl

Op kerstpakkettenidee.nl vindt u een ruime selectie aan luxe kerstpakkette...

Kerstpakkettenidee.nl