Nieuws

<< Terug

Maart 2014: Lancering Koffie Unie

Onlangs is een nieuwe internet marketing website gelanceerd: Koffieunie.nl. Pure mond-op-mond reclame of tv-en radiocommercials zijn tegenwoordig niet meer het belangrijkste, mensen raadplegen steeds meer als eerste het internet. Uit onderzoek is gebleken dat er online nog geen koffie groothandel beschikbaar was, waar bedrijven of webshops eenvoudig hun koffie konden bestellen. Totdat koffieunie opgericht is.

Over Koffieunie.nl

Koffie Unie is een groothandel voor koffie waar bedrijven (zowel groot als klein) online hun koffie kunnen bestellen. Mensen met een winkel of een webshop of een bedrijf kunnen eenvoudig online hun koffie bestellen. Het is zelfs mogelijk om door koffieunie.nl een koffiewebshop te laten maken!

Internetmarketing voor Koffieunie.nl

Voor koffieunie.nl zijn diverse internetmarketing  diensten uitgevoerd. Zo is er een doordacht concept bedacht en is er een uitvoerig onderzoek gedaan naar de online mogelijkheden.

Deze vorm van een internet marketing website is niet alleen mogelijk in de koffiebranche. Het is ook mogelijk om andere producten – waarvan er online kansen zijn – aan te bieden als groothandel en daarbij een webshop te leveren. Dit breidt de online mogelijkheden en marketingdiensten aanzienlijk uit.

Projecten
101kerstpakketten.nl 101kerstpakketten.nl

De naam zegt het al, maar liefst een keuze uit 101 verschillende kerstpakk...

Electronicawinkelonline.nl

De 'Elektronica winkel online - shop' is de aangewezen bestemmin...

Electronicawinkelonline.nl
HBScarcleaning.nl HBScarcleaning.nl

Een auto poeten is vaak een wekelijks ritueel en uiteraard horen hier ook g...

Kerstpakkettenidee.nl

Op kerstpakkettenidee.nl vindt u een ruime selectie aan luxe kerstpakkette...

Kerstpakkettenidee.nl