Nieuws

<< Terug

Juni 2012 - Lancering koffie thee plaza

Een volgend nieuwe shop onder de BinQ vlag is de online koffie winkel van Koffie Thee Plaza. Op koffietheeplaza.nl vindt u koffiemachines, koffiebonen, filter koffie en accessoires van top kwaliteit en natuurlijk voor een zeer goede prijs. Steeds meer mensen ontdekken hoe een goede kop koffie moet smaken. De Italiaanse koffie cultuur doet dan ook steeds meer zijn intreden in Nederland en België. Een goede koffiemachine is daarbij zeer belangrijk.

Op Koffie Thee Plaza vindt u koffiemachines van oa DeLonghi, Melitta, Krups, Philips Saeco, Bosch & Siemens. En om goede koffie met deze koffiemachines te kunnen maken heeft u natuurlijk ook goede bonen nodig. Bonen van top kwaliteit die u via betreffende webshop kunt kopen zijn oa de topmerken Lavazza, illy, Kimbo, Peeze, Segafredo en Mocca Dor.

Naast het ruime aanbod in apparaten en koffie zijn er ook twee rubrieken samengesteld waar heerlijke koffie recepten omschreven staan alsmede leuke nieuwsartikelen.

Bent u op zoek naar een volautomaat en Italiaanse koffie neem dan een kijkje op KoffieTheePlaza.nl. De webshop is meteen een van de grootste koffieplatforums van Nederland en Belgie.

Meer dan genoeg reden om ook eens een kijkje te nemen!

Projecten
101kerstpakketten.nl 101kerstpakketten.nl

De naam zegt het al, maar liefst een keuze uit 101 verschillende kerstpakk...

Electronicawinkelonline.nl

De 'Elektronica winkel online - shop' is de aangewezen bestemmin...

Electronicawinkelonline.nl
HBScarcleaning.nl HBScarcleaning.nl

Een auto poeten is vaak een wekelijks ritueel en uiteraard horen hier ook g...

Kerstpakkettenidee.nl

Op kerstpakkettenidee.nl vindt u een ruime selectie aan luxe kerstpakkette...

Kerstpakkettenidee.nl