Affiliate marketing

Affiliate Marketing biedt uitkomst ten aanzien van het huidige lage bezoekersaantal op je website. In de regel wordt deze vorm van lead generation ook wel promotie marketing genoemd. Bij betreffende potentiële oplossing betaalt de merchant een x-percentage aan de affiliate (persoon/bedrijf dat zorgt voor bezoekers op je website). De website krijgt als ware vertegenwoordigers die potentiële bezoekers en eventueel klanten gaan zoeken en vervolgens doorsturen naar je website. De bezoekers worden als ware aangeleverd waardoor het voornamelijk enkel een kwestie is van triggeren.

De meest voorkomende beloningsstructuren zijn de Pay Per Lead (PPL) en de Pay Per Sale (PPS). De PPL- structuur wordt veelal gebruikt bij dienstverlenende organisaties en de PPS hoofdzakelijk bij webshops en andere e-commerce gerichte ondernemingen. De invulling hiervan komt in samenspraak tot stand.

QV Concepts heeft veel ervaring met affiliate marketing. Deze techniek en methoden worden geregeld gebruikt om internet concepten naar een succesvol niveau te brengen. Ieder online concept heeft namelijk behoefte aan bezoekers. Zonder bezoekers zou het internet en tevens bedrijven die online opereren geen continuïteit kunnen nastreven.

Projecten
101kerstpakketten.nl 101kerstpakketten.nl

De naam zegt het al, maar liefst een keuze uit 101 verschillende kerstpakk...

Electronicawinkelonline.nl

De 'Elektronica winkel online - shop' is de aangewezen bestemmin...

Electronicawinkelonline.nl
HBScarcleaning.nl HBScarcleaning.nl

Een auto poeten is vaak een wekelijks ritueel en uiteraard horen hier ook g...

Kerstpakkettenidee.nl

Op kerstpakkettenidee.nl vindt u een ruime selectie aan luxe kerstpakkette...

Kerstpakkettenidee.nl